Om oss

På denna sida kan du läsa mer om Hund-försäkring.se och vår historia. Skulle du vilja komma i kontakt med oss finner du våra kontaktuppgifter längre ner på sidan eller så kan du använda vårt kontaktformulär.

Manypets-logo
Lassie-logo
Agria-logo
trygg-hansa-logo
Svedea-logo

Varför jämföra med Hund-försäkring.se?

Hund-försäkring.se grundades i början av 2015 för att hjälpa hundägare med lättförståelig och transparent information om Sveriges hundförsäkringar. Vi vill att du i lugn och ro ska kunna jämföra hundförsäkringar och dess priser för att i slutändan kunna teckna en som passar din hund.

Vi tror att kunskap ligger till grunden för att kunna hitta den bästa hundförsäkringen. Tillskillnad från många andra sakförsäkringar är djurförsäkringar generellt komplexa i villkor och prissättning. Därför hoppas vi kunna hjälpa dig med förstå de olika delarna av en hundförsäkring samt vilka försäkringsbolag som kan vara en bra match för er.

Viktiga faktorer när vi jämför

Kontaktuppgifter

Kontaktuppgifter
Har du en fråga som rör Hund-försäkring.se? 
Vi försöker att svara så fort vi kan under vardagar mellan kl 08:00 – 18:00.

E-postadress:
kontakt@hund-försäkring.se

Kontaktformulär:
Det går lika bra att kontakta oss via formuläret nedanför. 

Adress:
Evide Group AB, org.nr 559168-9665
Marklandsgatan 43
414 77 Göteborg

Kontaktformulär

Villkor

Ansvarsfriskrivning

Hund-försäkring.se företräder inte försäkringsbolagen som är publicerade på denna webbplats. Information så som försäkringsvillkor, priser och omdömen uppdateras kontinuerligt men inte automatiskt.

Vår strävan är att alltid ha korrekt information, men vi reserverar oss för eventuella fel. Aktuella villkor finns alltid att hämta hos de enskilda försäkringsbolagen.

Användning av Hund-försäkring.se och agerande utifrån information hämtad från webbplatsen sker alltid på användares enskilda ansvar.

Affiliation

Hund-försäkring.se deltar affiliate-annonsprogram som möjliggörs via Adtraction Marketing. Detta är företag som hjälper till att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till annonsörer.

Med hjälp av annonslänkar skapas ekonomiska möjligheter för oss att kunna bedriva  verksamheten.

Annonslänkar ger oss en viss ekonomisk ersättning men påverkar inte betyg och omdömen som grundas i oberoende jämförelser från Konsumenternas Försäkringsbyrå.

Hund-försäkring.se använder sig av cookies. Genom att använda tjänsten godkänner du användandet av cookies: