Om


När du letar efter en hundförsäkring på nätet kan det vara svårt att veta vad skillnaderna mellan de olika försäkringsbolagen är. Det är också svårt att jämföra priser mellan hundförsäkringar när vad du får för slantarna är så olika mellan bolagen. Vi bakom hund-försäkring.se är ett gäng hundälskare som bestämde oss att göra en prisjämförelsetjänst efter många tråkiga turer med försäkringsbolagen. Det finns nämligen ingen anledning att betala för mer än det du får! När vi började med denna sida tyckte vi att det här med hundförsäkringar, villkor och tilläggsförsäkringar var en smula snårigt. Därför tänkte vi att det är bra om nya hundägare får information om varje försäkringstyp och vad vi tycker man borde tänka på som hundägare. Vårt mål är att vi hundägare ska få billigare och mer genomlysta försäkringslösningar. Vi är rätt nystartade, men har kul nog redan fått positiv respons:

 

¨Åh denna sida var precis vad jag letade efter. Har inte så mycket pengar över då jag är ensamstående för tillfället, men här sparade jag en rätt rejäl slant i min budget”Hundförsäkring-Om-oss-glad-älskad-hund

– Moa Andersson,  Skåne

 

“Tyckte det var riktigt intressant att läsa om vilka olika typer av försäkringar det finns för oss uppfödare. Hade ingen aning om att jag kunde teckna en kollektiv valpförsäkring!”

– Agneta Bark, Ägare av CollieKennel, Småland

 

Kontakta Hund-försäkring.se

Om det är något ni undrar, eller kanske du har förslag på förbättringar, eller om bara vill säga hej,

Skicka ett mail till: hundforsakringar@gmail.com

 

/ Redaktionen

Sharing is caring! :)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *