Uppdaterat på nytt med 2017 års priser


Hej på er alla hundvänner!

Vi på sidan hoppas ni har haft ett bra år hittills och att ni håller stugorna varma och hundarna välgödda medans kylan fortfarande är framme. Vi har precis lanserat en ny färsk jämförelse med nya priser och nya betyg, recensioner och annat smått och gott i vår topplista över hundförsäkringar. På grund av personliga skäl blev uppdateringen lite eftersatt i år, men nu är den i vart fall här!

Vad som hänt på hundförsäkringsfronten i år

Rätt mycket har hänt med svenska hundförsäkringar 2017. Framförallt har det skett många positiva förändringar från försäkringsbolagens sida. Många har nämligen sänkt sina priser jämfört med tidigare år, men också förändrat produkterna till det bättre, genom att exempelvis lägga till Rehab och Medicinersättning som standard i sin basförsäkring. Särskilt vill vi framhålla Sveland, som inte bara sänkt sina priser, dessutom slopat nedsatta försäkringsbelopp när hunden blir äldre samt numera också inkluderar både Rehab- och Medicin i sin försäkring. Mycket bra jobbat. Också en del andra bolag har sänkt sina priser, till och med förra årets billigaste Svedea.

Tyvärr verkar det som att Agria inte har fattat att internet existerar, och de verkar inte ha gjort så mycket på sin försäkring alls förutom att höja priset från föregående år.

Med det sagt hoppas ni vi uppskattar det vi gör här, och önskar er en fin vår med era fyrfotade vänner.

Sharing is caring! :)